Varaukset

 

Varaukset ja tiedustelut joko puhelimitse,  tekstiviestillä, sähköpostitse tai FB:n messengerillä. Pyrin vastaamaan viesteihin nopeasti. Yhteystiedot löydät alapalkista ja yhteystiedot-sivulta.

Hoidan lemmikkejä päätoimisesti (toistaiseksi ainakin).  Käyn omien koirien kanssa treeneissä tai kilpailuissa, mikäli hoitolemmikki on mahdollista jättää kotiini yksin lyhyeksi aikaa (enintään 4 tuntia). Tuntemattomien koirien osalta toivoisin, että koira tuotaisiin hoitoon päiväaikaan, jotta ehdimme tutustua toisiimme ennen nukkumaan menoa. Muutoin pyrin tuonti- ja noutoaikojen osalta joustavuuteen (mikäli minun aikataulusta johtuen hoitoaika on pidempi, ei lasku siitä kasva). Tutustumaan saa tulla etukäteen ja halutessanne voitte jättää lemmikin nuuhkimaan paikkoja pariksi tunniksi, jos täällä on vapaata ja viitsitte ajella edestakaisin.

Voit lähettää hoitosopimuksen tiedot minulle jo etukäteen sähköisesti. Muista lukea myös hoitosopimuksen ehdot ennen lomakkeen lähettämistä. Varsinainen hoitosopimus allekirjoitetaan täällä tuotaessa.