Lemmikkihoitola Henikas

Tarjoamme lemmikillesi kodinomaisen, häkittömän, rentouttavan ja luotettavan hoitopaikan, jossa lemmikkisi hyvinvointi on sydämen asia. Jokaiselle lemmikille tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, jotta rutiinit pysyvät mahdollisimman samanlaisina kuin kotona. Turvataksemme lemmikkisi terveyden ja ruoansulatuksen toimivuuden, toivomme että koirille ja jyrsijöille tuodaan omat ruoat mukana. Lisämaksusta myös täysihoito on toki mahdollista.

Lemmikkihoitola Henikas tarjoaa yksilöllistä ja jokaisen lemmikin tarpeet huomioon ottavaa hoitoa. Olemme Kirkkonummella keskellä maalaismaisemaa ja hyviä ulkoilumaastoja. Merelle on reilu kilometri ja järven rantaan muutama sata metriä, joten uimamaistereilla on mahdollisuus päästä polskimaan. Matkaa Helsingin keskustasta tulee noin 40 kilometriä. Julkisilla pääsee Kirkkonummen keskustaan junalla ja busseilla. Erillisestä sopimuksesta ja lisämaksusta voimme noutaa lemmikkisi Kirkkonummen juna-asemalta.

Hoidan lemmikit kotonani – ei tarhoja – ei häkkejä. Meillä on tilaa sekä sisällä että ulkona. Iso, osittain metsäinen piha on kokonaan aidattu. Kotini on lemmikkisi koti. Tarvittaessa oma rauhallinen tila toki järjestyy sitä tarvitsevalle. Kissoille ja muille pieneläimille on omat huoneet. Otan hoitoon kerrallaan vain muutaman lemmikin. Tarjolla on kavereita, leikkiä, löhöilyä, sienestystä, pihatöitä, kotitöitä, rapsutuksia, hellittelyä ja kaikenlaisia uusia hajuja. Kun itse lomailet, myös lemmikkisi lomailee.

Lemmikkisi päivään kuuluu ulkoilua, leikkimistä, ruokailua ja muita hoitoja omistajan toiveen mukaan. Lääkehoito tai muut erityistoiminpiteet eivät ole este hoidolle, kun niistä erikseen sovitaan. Myös ongelmakoirat ja eroahdistuksesta kärsivät koirat ovat tervetulleita sovittaessa. Kuten myös pennut rokotukset saatuaan ja juoksuiset nartut, mutta juoksuaikaisista nartuista perimme lisähinnan.

Lemmikille tuodaan omat ruoat. Näin siksi, että hoitojakson tulee olla mukava kokemus eikä lemmikki turhaan altistu vaihtuvan ruoan vuoksi ruoansulatushäiriöille. Koirilla hoitohintaan sisältyy 1 Dentasticks-puruluu päivittäin. Kissoilla hoitohintaan sisältyy eläinkaupan laadukas kissanhiekka. Vesi- ja ruokakippoja sekä kissojen wc:tä ei tarvitse tuoda. Ruoat tarjoillaan totuttuun aikaan. Jos lemmikkisi on tottunut herkkuihin (puruluut, siankorvat yms.), on nämä tuotava mukana. Barffareiden ruoista neuvotellaan, jos pakastimissa on tilaa, sekin onnistuu. Täysihoito on toki mahdollista lisämaksusta. Täysihoitoon kuuluu laadukas eläinkaupan ruoka lemmikillesi.

Koirille ja kissoille on patjoja ja nukkumapaikkoja. Kissoille myös erilaisia kiipeilytelineitä. Mukaan voit hyvin ottaa jotain lemmikille tuttua: huovan tai pienen maton. Leluja meiltä löytyy myös, joten omia ei tarvitse tuoda. Mukana tulee kuitenkin olla ehjät panta ja talutin, sekä valjaat jos lemmikkisi on niitä tottunut käyttämään. Sekä tietenkin lemmikkisi tarvitsemat lääkkeet ja vitamiinit.

Huolehdithan, että lemmikilläsi on asianmukaiset rokotukset ja loishäätö on asianmukaisesti tehty ennen hoitoon saapumista. Rokotukset tarkistetaan aina ensimmäisellä kerralla. Minä huolehdin päivittäin tilojen ja tarvikkeiden puhtaanapidosta sekä hygieniasta.

Tuonti- ja hakuajat sovitaan joustavasti yhdessä. Lemmikkiä tuotaessa täytetään hoitosopimus, jossa perusasiat ruokinnasta, lemmikkisi ulkoilutottumuksista sekä yhteystietosi. Lemmikkisi lomakuulumisista raportoidaan sinulle yhdessä sovitulla tavalla.