Hyvinvointipalvelut

Nutrolin-öljyjen jälleenmyynti

Kynsien leikkuu 10,00 /koira (hoitojakson yhteydessä)

Emmi-Pet ultraäänihammashoito

Kenelle Emmi-Pet ultraäänihammashoito sopii?
Hoitomuoto sopii kaikille koirille. Emmi-Pet ultraäänihammashoito tehdään aina koiran ehdoilla. Emmi-Pet ei aiheuta doping varoaikaa – erinomainen harrastaville ja kisaaville koirille sekä näyttelykoirille. Emmi-Pet ei aiheuta kiillevaurioita ja se on turvallinen käyttää myös nuorilla koirilla hammaskiven muodostumisen ehkäisyyn. Emmi-Pet hoito on tukihoito suun terveyteen ja tehokas lisä kotihoitoon. Se ei korvaa eläinlääkärin nukutuksessa tekemää perusteellista hammastarkastusta ja -huoltoa. Tarvittaessa koiraohjataan eläinlääkärille, jos suun kunto sitä vaatii.

Ultraäänihammashoito poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hoitotulos kestää 2 kuukaudesta jopa 10 kuukauteen, hoidettavan koiran yksilöllisestä tilanteesta riippuen. Suositeltu hoitoväli riippuu siitä, kuinka herkästi hammaskiveä yksilölle muodostuu. On huomioitavaa, että bakteeripeitettä alkaa muodostua heti hoidon jälkeen. Kotihoito on siis ensisijaisen tärkeässä asemassa.

Hoito kestää n. tunnin hammaskiven määrästä ja koiran yhteystyökyvystä riippuen. Tarvittaessa varataan jatkohoitokäynti käynnin yhteydessä. Emmi-Pet-ammattilaisena käytän välineitä asianmukaisesti ja turvallisesti sekä poistan plakin ja hammaskiven lemmikin ehdoilla. Mikäli hammaskiveä on kertynyt todella paljon, ikenet ovat tulehtuneet tai vetäytyneet tai mikäli hampaita on rikkoutunut tai ne heiluvat, vaatii suu ensisijaisesti eläinlääkärin toimenpiteitä.

Emmi-Pet hammashoito ultraäänilaitteella (kesto n. 60 min) sisältää hoitoharjan, hampaiden ultraäänipuhdistuksen, hammaskiven poiston sekä ikeniä rauhoittavan antiseptisen hoitogeelin.
Hinta: 45 € (hoitolassa)

Hammashoito voidaan tehdä joko meillä tai teillä. Hammashoito onnistuu myös sinä aikana, kun koirasi on
meillä lomalla.

Hierontapalvelut

Tassujen hoito